Friday, 15 July 2011

Gimme the FM ♥♥♥

Saya memang minat FM sebab tulah souvenier yang paling senang nak carik, murah, cantik and senang nak dibawa. Nak tunggu pergi jejalan sendiri, collect FM sendiri, memang "tak larat" RM. (Check my collection @Labels "Fridge Magnet")

Ada orang bermurah hati nak beri GiveAway Fridge Magnet. Orang tu adalah DAYDECK86. Bukan satu sahaja dia nak beri, tapi tengok ler collection yang nak di let-go tu!!

Korang pilih le mana korang nak. Saya dah pilih saya punya ... hahaha. Memang mengharap DAYDECK86 kasi semua... sorry, tamak haloba kejap!!

Tak cukup ke yang berkenan di hati?? Nah kat bawah ni lagi banyak. Ni DAYDECK86 nak let-go jugak, kalau ramai yang join.

Amacam, ada "blink2" mata korang??

Saya dah blink2 ni ...

No comments: