Klik !!!

Followers

Thursday, 2 August 2018

Marker pen untuk batu hiasan

Saya adalah peminat beli barang kat Lazada. Bila balik rumah lepas kerja atau malam before tidur, tergolek2 atas katil sambil tangan gatal jer survey barang kat Lazada. Time begini memang macam-macam idea shopping keluar. Laju je tangan "Add to chart" ... esok malam survey lagi sampai beberapa hari, dah puas hati, baru beli.

So ni ha... terbeli Marker Pen untuk tulis2 kat batu. Now dah musim nak berkebun le pulak. Jangan marah saya !!! 😊

Harga = RM25.70 .. nak conteng apa ye ?? 


No comments: